

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting

Wednesday, February 17, 2016, 2:30 – 4:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (408) 650-3123 / Pass code: 774-607-757

Webinar Link: https://global.gotomeeting.com/join/774607757

Meeting Materials Available at: https://app.box.com/s/od6xtyt0zjmfboim5dtrj048wqp9yunp

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review of January Marketing Committee meeting minutes	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland
3.	Report on the January status update sent to the Connecticut Green Bank	2:35 - 2:40 p.m. — 5 min., Mark Grindell
4.	2015 End of Year public relations results	2:40 - 3:10 p.m. — 30 min., Mark Grindell (15 min.); followed by Ellen Rosenthal (15 min.)
5.	Update on the Security of the Energize CT website and development of a website emergency action plan	3:10 - 3:15 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson
6.	Company proposed metrics and goals for social media	3:15 - 3:25 p.m. — 10 min., Cheryl Mattson
7.	Update on CGB funding contribution to the 2016 Statewide Marketing Plan	3:25 - 3:30 p.m. — 5 min., Mark Grindell, Bob Wall (if in attendance)

 Update on 2016 Statewide Marketing Plan activities and review of draft action plan (including update on the video production RFP and media buy) 3:30 - 3:40 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal

9. Draft goals for the 2016 Statewide Marketing Plan campaigns

3:40 - 3:50 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal

10. Update on WISE USE phone number research

3:50 - 4:00 p.m. — 5 min., Michele Melley,

11. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- Proposal to update to the brand guidelines
- Proposed guidelines for confidential marketing materials
- Finalization of third-party brand guidelines

3:55 - 4:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland