

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting

Wednesday, March 16, 2016, 2:30 – 4:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (571) 317-3112 / Passcode: 579-992-389

Webinar Link: https://global.gotomeeting.com/join/579992389

Meeting Materials in Box.com: https://app.box.com/s/hy31a7muuak1n75z296a975mbd1pj3kj

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review of February Marketing Committee meeting notes; Report on the February status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland, Jennifer Gray
3.	Update on CGB Marketing Activities	2:35 - 2:40 p.m. — 5 min., Bob Wall (CGB)
4.	Update on Eversource residential and small business campaigns	2:40 - 2:50 p.m. — 10 min., Ellen Rosenthal
5.	Update on 2016 Statewide Marketing Plan Including update on the telephone survey instrument, the creative direction for television and website advertisements, and campaign schedule	2:50 - 3:05 p.m. — 15 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
6.	Finalization of goals for the 2016 Statewide Marketing Plan campaigns	3:05 - 3:15 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Ellen Zuckerman

Including competitive analysis of goals

7. Update on the Energize CT website security and 3:15 - 3:20 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson finalization of website emergency action plan 8. Update on Search Engine Optimization (SEO) 3:20 - 3:25 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson work 9. New strategy and goals for social media 3:25 - 3:35 p.m. — 10 min., Cheryl Mattson 10. Approval of changes to the brand guidelines 3:35 - 3:40 p.m. — 5 min., Mark Grindell 11. Approval of third-party brand guidelines 3:40 - 3:45 p.m. — 5 min., Violette Radomski 12. Discussion of guidelines for confidential 3:45 - 3:55 p.m. — 10 min., Cheryl Mattson marketing materials 13. Other business and agenda items for the next 3:55 - 4:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland

Marketing Committee meeting