

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, April 20, 2016, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. ** note morning meeting time ** Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (646) 749-3122 / Pass code: 652-305-077 Webinar Link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/652305077</u> Meeting Materials Available at: <u>https://app.box.com/s/x6sx62hwg2bclpzo73jwk4fjfyh7pqr4</u>

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review of March Marketing Committee meeting notes; Report on the March status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Update to the Combined Communications Calendar with CGB Programmatic Additions	2:35 - 2:40 p.m. — 5 min., Bob Wall
4.	Update on 2016 Statewide Marketing Plan and spring campaign launch	2:40 - 2:50 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
5.	Review of quarterly marketing reports	2:50 - 3:10 p.m. — 20 min., Ellen Rosenthal, Mark Grindell
6.	DEEP goals for Wait Til Eight Campaign	3:10 - 3:20 p.m. — 10 min., Julia Dumaine
7.	Overview of CGB multi-family outreach	3:20 - 3:25 p.m. — 5 min., Bob Wall
8.	Update on the Energize CT website security	3:25 - 3:30 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson

- 9. Update on Search Engine Optimization (SEO) work
- 10. New strategy and goals for social media
- 11. Discussion of guidelines for confidential marketing materials
- 12. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
 - Update on UI/SCG/CNG Spring 2016 campaigns

3:30 - 3:35 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson

3:35 - 3:40 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson

3:40 - 3:55 p.m. — 15 min., Ellen Zuckerman Cheryl Mattson

3:55 - 4:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland