

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, May 16, 2018, 10:30 a.m. – 12:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, Department of Energy and Environmental Protection, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (646) 749-3112 / Passcode: 517-912-325
Webinar link: https://global.gotomeeting.com/join/517912325
Meeting materials available at: https://app.box.com/s/sq21zbczxx0jll6hm6wechzuntceu97r

AGENDA

1. Introduction and agenda review	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min. , Jamie Howland
2. Review and approval of the prior meeting "to do" lists (November & Special December 2017	10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland
3. Public comment	10:40 a.m. — As time is needed
4. Review of adjustments to Eversource and AVANGRID programmatic marketing budgets in response to legislative budget cuts	10:40 – 11:55 a.m. — 15 min., Ellen Rosenthal, Barb Roderick, Heidi Dragonette
 Review of Q2 2018 marketing calendars Eversource, AVANGRID, Connecticut Green Bank 	11:55 – 11:15 a.m. — 20 min., Ellen Rosenthal, Barb Roderick, Heidi Dragonette, Matt Macunas
6. Updates on the EnergizeCT website	11:15 – 11:25 a.m. — 10 min., Cheryl Mattson
7. Process to notify ratepayers and vendors about service suspensions and anticipated service suspensions	11:25 – 11:35 a.m. — 10 min., Jamie Howland

- 8. Opportunities for research in light of legislative budget cuts to statewide marketing research
- 11:35 11:45 a.m. 10 min., Jamie Howland

- 9. Enforcement of the Energize CT service mark online
- 11:45 11:55 a.m. 10 min., Cheryl Mattson
- 10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
- **11:55 a.m. 12:00 p.m. 5 min.,** Jamie Howland