

## Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, April 19, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (872) 240-3412 / Passcode: 677-597-661 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/677597661</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/9k4tcb3r273x4m09g1m84ef0z3yky6xx</u>

## AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland
2.	Review and approval of the March meeting notes; Report on the March 2017 status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	<b>10:35 - 10:40 a.m. — 5 min.,</b> Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public comment	10:40 - 10:45 a.m. — 5 min., or as time is needed
4.	Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation, including spring brand campaign	<b>10:45 a.m 11:00 a.m. — 15 min.,</b> Mark Grindell, Ellen Rosenthal
5.	Search engine optimization (SEO) RFP update	11:00 - 11:05 a.m. —5 min., Cheryl Mattson
6.	Discussion on marketing of heat pump space heating, including coordination between the Companies and the CGB	<b>11:05 - 11:20 a.m. — 15 min.,</b> DEEP, Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Craig Connolly
7.	Discussion on the marketing of time of use rates, "Wait 'til 8," and supplier choice	<b>11:20 - 11:40 a.m. — 20 min.,</b> Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Art Marcelynas

- 8. Planning schedule for development of 2018 Statewide Marketing Plan
- 11:40 11:50 a.m. 10 min., Ellen Zuckerman
- 9. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
  - Discussion on marketing of lighting
  - Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation
  - SEO RFP update

11:50 - 12:00 p.m. - 10 min., Jamie Howland