

## Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, August 30, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. Energize CT Center, 122 Universal Drive North, North Haven, CT \*\* NOTE LOCATION \*\*

Call in number: (646) 749-3112 / Passcode: 819-272-501 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/819272501</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/nv7k4qpor5hz516z3zn2y8wl5jwozuvd</u>

## AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland
2.	Review and approval of the June meeting notes; Report on the July 2017 status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	<b>10:35 - 10:40 a.m. — 5 min.,</b> Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public comment	10:40 a.m. — As time is needed
4.	Update on next steps with the legislative report, including feedback from the EEB Chair and Vice Chair on next steps	<b>10:40 a.m 10:45 a.m. — 5 min.,</b> Jamie Howland
5.	Next steps for the development of the 2018 Statewide Marketing Plan, including need for September Marketing Service Committee meetings to review and approve the plan	<b>10:45 a.m 11:05 a.m. — 20 min.,</b> Mark Grindell, Jamie Howland, Ellen Rosenthal, Ellen Zuckerman
6.	Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation including plans for the fall campaign and initial high-level results of the	<b>11:05 a.m 11:20 a.m. — 15 min.</b> Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski

post-campaign survey

- 7. AVANGRID/United Illuminating presentation on public relations results
- 8. Company presentation on social media results
- 9. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
  - Development of the 2018 Statewide Marketing Plan
  - Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation
  - Post-campaign survey results
  - Presentation by the new Search Engine Optimization (SEO) vendor on 2018 work, including framework for evaluating success
  - Discussion on the marketing of lighting
  - Q4 Marketing calendar review

**11:20 a.m. - 11:35 a.m. — 15 min.** Mark Grindell

- 11:35 11:50 a.m. 15 min., Cheryl Mattson
- 11:50 12:00 p.m. 10 min., Jamie Howland