

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, December 7, 2016, 2:30 – 4:00 p.m. Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (224) 501-3412 / Passcode: 401-825-741 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/401825741</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/uqmn9w5o6cnq60te74kx31memqigu8q7</u>

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review and approval of the November meeting minutes; Report on the November status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public Comment	2:35 - 2:40 p.m. — 5 min., or as time is needed
4.	Research update: Residential focus groups results; online message testing results; and deployment of the end-of-year telephone survey	2:40 - 2:55 p.m. — 15 min., Mark Grindell, Violette Radomski
5.	Preliminary results of the fall HES campaign	2:55 - 3:00 p.m. — 5 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
6.	Next steps on 2017 Statewide Marketing Plan implementation	3:00 - 3:10 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
7.	Demonstration of the Distribion marketing tool	3:10 - 3:30 p.m. — 20 min., Tarsha Galloway
8.	Approval of the Company proposed goals for social media	3:30 - 3:35 p.m. — 5 min., Cheryl Mattson

9. Paid search results	3:35 - 3:45 p.m. — 10 min., Ellen Rosenthal
10. Discussion of 2017 meeting schedule	3:45 - 3:50 p.m. — 5 min., Jamie Howland
11. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting	3:50 - 4:00 p.m. — 10 min., Jamie Howland