

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, February, 15, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (571) 317-3122 / Pass code: 727-226-101 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/727226101</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/dwwmqb0iwgqsj4pawcocgsrm028gd3ko</u>

AGENDA

| 1. | Introduction and agenda review | 10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland |
|----|---|--|
| 2. | Review and approval of the January meeting notes; Report on the December 2016 and January 2017 status updates sent to the Connecticut Green Bank (CGB) | 10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski |
| 3. | Public comment | 10:40 - 10:45 a.m. — 5 min., or as time is needed |
| 4. | Website security update | 10:45 a.m 10:55 a.m. — 10 min., Cheryl Mattson |
| 5. | 2016 performance of the Energize CT brand; discussion of 2017 brand goals | 10:55 - 11:10 a.m. — 15 min., Mark Grindell, Violette Radomski |
| 6. | Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation and budget | 11:10 - 11:25 a.m. — 15 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal |
| 7. | Update on end-of-year Home Energy Solutions (HES) program performance | 11:25 - 11:35 a.m. — 10 min., Ellen Rosenthal |
| 8. | 2016 public relations results | 11:35 - 11:55 a.m. — 20 min., Ellen Rosenthal Mark Grindell |

9. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- Discussion on marketing of lighting
- Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation
- Marketing of time of use rates and "Wait 'til 8," including "Wait 'til 8" results
- 2016 website results
- Update on search engine optimization (SEO)