

## Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, January 18, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (872) 240-3412 / Passcode: 645-263-005 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/645263005</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/hrrd2kwhh4wbf7qcmbg9fzla2u9xdtwe</u>

## AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 a.m. — Jamie Howland
2.	Review and approval of the December meeting notes; Report on the December status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	<b>10:30 - 10:35 a.m. — 5 min.,</b> Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public comment	10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., or as time is needed
4.	Results of end-of-year telephone survey and next steps on research	<b>10:40 - 10:55 a.m. — 15 min.,</b> Mark Grindell, Violette Radomski
5.	Benchmarking the performance of the Energize CT brand	<b>10:55 - 11:00 — 5 min.,</b> Ellen Zuckerman
6.	2017 programmatic and statewide marketing calendar; 2017 Statewide Marketing Plan action plan	<b>11:00 - 11:25 a.m. — 25 min.,</b> Mark Grindell, Ellen Rosenthal
7.	<b>Update on end-of-year HES performance</b> (verbal update)	11:25 - 11:35 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
8.	Update on the launch of the trade ally portal	<b>11:35 - 11:40 a.m. — 5 min.,</b> Cheryl Mattson, Tarsha Galloway

- 9. Update on the launch of the Distribion marketing 11:40 12 tool
- **10.** Reporting on social media goals

## 11. Final 2017 meeting schedule

## 12. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- PR recap (per Ellen R. at Dec. 2016 meeting)
- Website security update (per Cheryl M. at Dec. 2016 meeting)
- Discussion on marketing of lighting (per Jamie H. at Dec. 2016 meeting)
- CGB marketing calendar for 2017
- Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation
- Marketing reports 2017 website performance, 2017 social media performance, etc.

- 11:45 11:50 a.m. 5 min., Cheryl Mattson
- 11:50 11:55 a.m. 5 min., Ellen Zuckerman
- 11:55 12:00 p.m. 5 min., Jamie Howland

**11:40 - 11:45 a.m. — 5 min.,** Tarsha Galloway