

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, July 19, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (786) 535-3211 / Passcode: 920-164-717 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/920164717</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/8vppnl1io06hintlmsti2h0xh7hfmp66</u>

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland
2.	Review and approval of the June meeting notes; Report on the June 2017 status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public comment	10:40 a.m. — As time is needed
4.	Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation including "Wait 'til 8"	10:40 a.m 10:50 a.m. — 10 min. Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski
5.	Update on Company outreach to the CGB on the marketing of heat pump space heating	10:50 a.m. —Mark Grindell
6.	Legislative report discussion	10:50 - 11:00 a.m. — 10 min., Jamie Howland, All
7.	Next steps for the development of the 2018 Statewide Marketing Plan and managing marketing budget uncertainty	11:00 - 11:10 a.m. — 10 min., Jamie Howland, All
8.	Company presentation on public relations	11:10 - 11:35 a.m. — 25 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski

- 9. Company presentation on social media
- 10. Rescheduling of the August Marketing Committee meeting

11. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation
- Presentation on post-campaign survey results
- Presentation by the new Search Engine Optimization (SEO) vendor on 2018 work, including framework for evaluating success
- Development of the 2018 Statewide Marketing Plan
- Discussion on the marketing of lighting (scheduled for the September meeting)

11:35 - 11:50 a.m. - 15 min., Cheryl Mattson

11:50 - 11:55 a.m. — 5 min., Jamie Howland

11:55 - 12:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland