

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, July 18, 2018, 10:30 a.m. – 12:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, Department of Energy and Environmental Protection, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (872) 240-3311 / Passcode: 562-239-613 Webinar link: https://global.gotomeeting.com/join/562239613

Meeting materials available at: https://app.box.com/s/oouks11db65mnc5pqkt2dtosc37d0jq4

AGENDA

1. Introduction and agenda review	10:30 — Jamie Howland
2. Review and approval of the notes from the prior meeting	10:30 – 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland
 3. Review of the "To Do" list from the prior meeting Update on New "To Do" list format — Ellen Zuckerman Update on the enforcement of the Energize CT service mark including possible options with electric suppliers — Art Marcelynas, Companies Update on WISE-USE wait time meeting with DEEP and calls from C&I customers about service suspensions/curtailments — Ellen Rosenthal, Mark Grindell Updates on efforts to involve the HES vendor community in messaging development — Ellen Rosenthal, Mark Grindell, Violette Radomski 	10:35 - 10:50 a.m. — 15 min., Jamie Howland
4. Public comment	10:45 a.m. — As time is needed
5. Review of Q3 Program Marketing calendars, and discussion of marketing	10:50 – 11:15 a.m. — 25 min., Ellen Rosenthal, Violette Radomski, Mark Grindell

adjustments in light of YTD program performance relative to goals	
 6. Development of the 2019 Statewide Marketing Plan Timeline for plan development Budget (including update from discussions with the Connecticut Green Bank) Web Committee planning meeting Next steps on process 	11:15 – 11:30 a.m. — 15 min., Ellen Rosenthal, Violette Radomski, Mark Grindell, Cheryl Mattson
7. Discussion on early preparations for the 2019 Annual Legislative Report	11:30 a.m. – 11:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Companies
8. Opportunities for research in light of legislative budget cuts to statewide marketing research	11:35 - 11:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland
9. Update on the Energize CT website, website security, and forthcoming RFPs	11:40 – 11:55 a.m. — 15 min., Cheryl Mattson
10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting including confirmation of October meeting date	11:55 a.m. – 12:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland