

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, July 20, 2016, 10:30 a.m. – 12:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (408) 650-3123 / Pass code: 624-875-957 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/624875957</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/h1ledgrfd8uv4uljp9j1ct46pj0du349</u>

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 a.m. — Jamie Howland
2.	Report on the May and June status updates sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public Comment	10:35 - 10:45 a.m. — 10 min. (or as time is needed)
4.	Changes to the fall campaign	10:45 - 10:55 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
5.	Input and feedback from the HES vendor meeting on marketing, summary of outcomes, and next steps	10:55- 11:10 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
6.	 Development and implementation of an Enhanced HES Marketing Plan for 2016-2017 EEB's 12 suggestions for enhanced marketing efforts (discussion focused on key items) Utilities' plans for enhanced marketing and outline of Enhanced HES Marketing Plan 	11:10- 11:50 a.m. — 40 min., Jeff Schlegel, Ellen Zuckerman, Companies
7.	Draft timeline for the development of the 2017	11:50- 11:55 a.m. —5 min., Mark Grindell,

Statewide Marketing Plan

Ellen Rosenthal

8. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- Continued discussion on the development and implementation of an Enhanced HES Marketing Plan
- Development of the 2017 Statewide Marketing Plan
- Social media goals
- Search engine optimization update
- Update on the guidelines for confidential marketing materials
- Results of the spring campaign

11:55 a.m. - 12:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland