

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, May 18, 2016, 2:30 – 4:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (224) 501-3312 / Passcode: 547-606-661 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/547606661</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/60s4z90wtbijinhh20rfne9w0d6t2l1f</u>

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review of March and April Marketing Committee meeting notes; Report on the April status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Review of Eversource quarterly marketing report; and update on HES leads	2:35 - 2:50 p.m. — 15 min., Ellen Rosenthal
4.	HES/HES-IE Vendor Workshop Marketing Concerns	2:50 - 3:00 p.m. — 10 min., Julia Dumaine
5.	Update on UI/SCG/CNG Spring 2016 campaigns	3:00 - 3:10 p.m. — 10 min., Mark Grindell
6.	Results of the pre-campaign survey	3:10 - 3:15 p.m. — 5 min., Mark Grindell, Violette Radomski
7.	Spring brand campaign update, including questions from DEEP	3:15-3:25 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal; Julia Dumaine
8.	Metrics and goals for "Wait Til Eight"	3:25 - 3:35 p.m. — 10 min., Julia Dumaine, Mark Grindell

- 9. Framework for social media goals
- 10. Update on Search Engine Optimization (SEO) work
- 11. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
 - Draft timeline for the development of the 2017 Statewide Marketing Plan
 - Update on the guidelines for confidential marketing materials

3:35 - 3:45 p.m. — 10 min., Cheryl Mattson

- 3:45 3:55 p.m. 10 min., Cheryl Mattson
- 3:55 p.m. 4:00 p.m. 5 min., Jamie Howland