

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting

Wednesday, November 9, 2016, 9:00 a.m. – 10:30 a.m. ** note meeting start time **
Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (646) 749-3122 / Passcode: 914-766-093
Webinar link: https://global.gotomeeting.com/join/914766093
Meeting materials available at: https://app.box.com/s/akkthlkp4sccfrp5etd4a34wymypihki

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	9:00 a.m. — Jamie Howland
2.	Review and approval of the September meeting minutes; Report on the September status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	9:00 - 9:05 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public Comment	9:05 - 9:15 a.m. — 10 min. (or as time is needed)
4.	Update on the residential focus groups and online message testing, including timing of final results	9:15 - 9:30 a.m. — 15 min., Mark Grindell, Violette Radomski
5.	Results of the "Wait 'til 8" campaign	9:30 - 9:40 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Violette Radomski
6.	Presentation of the final 2017 Statewide Marketing Plan and budget; discussion of next steps for Marketing Plan implementation and coordination	9:40 a.m 9:50 a.m. — 10 min., Ellen Rosenthal, Mark Grindell
7.	Review of the Company proposed goals for social media	9:50 - 10:10 a.m. — 20 min., Cheryl Mattson

8. Update on the rollout of the contractor portal and Distribion marketing tool for contractors

10:10 - 10:25 a.m. — 15 min., Cheryl Mattson, Tarsha Galloway

 Meeting scheduling — Identifying a date for the December Marketing Committee meeting; 2017 meeting schedule **10:25 - 10:30 a.m. — 5 min.,** Jamie Howland

10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

10:30 a.m. —Jamie Howland

- Results of the fall HES campaign
- 2017 Statewide Marketing Plan implementation