

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Tuesday, November 21, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m.

Hearing Room 2, Public Utilities Regulatory Authority, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (669) 224-3412 / Passcode: 273-126-757 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/273126757</u> Meeting materials available at: https://app.box.com/s/7g29ub6waws8aqknqit13rolc0zsop7o

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland
2.	Public comment	10:35 a.m. — As time is needed
3.	Board priorities in response to legislative budget cuts and current proposals to adjust programmatic investment	10:35 – 10:45 a.m. — 10 min., Jeff Schlegel
4.	Review and approval of the prior meeting notes	10:45 - 10:50 a.m. — 5 min., Jamie Howland
5.	Review of the "To Do" list from the prior meeting	10:50 - 11:10 a.m. — 20 min., All
6.	Adjustments to 2017 programmatic marketing and Statewide Marketing Plan activities in response to legislative budget cuts	11:10 – 11:15 a.m. — 5 min., Companies
7.	Adjustments to 2018 programmatic marketing in response to legislative budget cuts	11:15 - 11:30 a.m. — 15 min., Companies, All

8. Adjustments to 2018 Statewide Marketing Plan activities in response to legislative budget cuts	11:30 - 11:45 a.m. — 15 min., Companies, All
9. Discussion on next steps with the 2018 Annual Legislative Report	11:45 – 11:55 a.m. — 10 min., Jamie Howland, Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Ellen Zuckerman
10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting	11:55 a.m. – 12:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland
 2018 Q1 Marketing Calendars Update on adjustments to 2018 programmatic marketing and Statewide Marketing Plan activities in response to legislative budget cuts Presentation by the new Search Engine Optimization (SEO) vendor, including framework for evaluating success Discussion on the marketing of lighting 	