

## Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, October 18, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m.

Call in number: (872) 240-3212 / Passcode: 966-537-757 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/966537757</u> Meeting materials available at: https://app.box.com/s/eeys7db6909w6sv6d7az7b1hdtru2q5j

## AGENDA

1. Introduction and agenda review 10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland 2. Review and approval of the prior 10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski meeting notes; Report on the September 2017 status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB) 3. Review of the "To Do" list from the **10:40 - 10:55 a.m. — 15 min.**, All prior meeting 4. Public comment 10:55 a.m. — As time is needed 5. Discussion on next steps with the 2018 11:55 – 11:10 a.m. – 15 min. Jamie Howland, Mark Grindell, Ellen Rosenthal **Annual Legislative Report** 6. Presentation of the final 2018 Statewide 11:10 - 11:20 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski **Marketing Plan** 7. Next steps for engaging a website 11:20 - 11:25 a.m. — 5 min., Cheryl Mattson, Ellen Zuckerman strategist under the 2018 Statewide **Marketing Plan** 11:25 - 11:40 a.m. — 15 min., Mark Grindell, 8. Update on 2017 Statewide Marketing Ellen Rosenthal, Violette Radomski Plan implementation, results of the

post-campaign survey and update on the fall campaign

- 9. Q4 Marketing Calendar review
- 10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
  - Update on the 2017 Statewide Marketing Plan, including updates on research and the fall campaign
  - Presentation by the new Search Engine Optimization (SEO) vendor on 2018 work, including framework for evaluating success
  - Next steps for engaging a website strategist under the 2018 Statewide Marketing Plan
  - Discussion on the marketing of lighting

**11:40 – 11:55 a.m. — 15 min.,** Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski

**11:55 a.m. – 12:00 p.m. — 5 min.,** Jamie Howland