

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Tuesday, September 27, 2016, 11:00 a.m. – 12:30 p.m. 10 Franklin Square, New Britain, CT (Commissioner's Conference Room)

Call in number: (312) 757-3121/ Passcode: 768-732-717
Webinar link: https://global.gotomeeting.com/join/768732717

Meeting materials available at: https://app.box.com/s/p9hz8lkq14c840owc492dnnh41r605hj

AGENDA

1.	Introduction and agenda review	11:00 a.m. — Jamie Howland
2.	Review and approval of the August meeting minutes; Report on the August status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	11:00 - 11:05 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public Comment	11:05 - 11:15 a.m. — 10 min. (or as time is needed)
4.	Residential focus group and online message testing update	11:15 - 11:25 a.m. — 10 min., Mark Grindell, Violette Radomski
5.	Review of Company proposed goals for social media	11:25 - 11:40 a.m. — 15 min., Cheryl Mattson
6.	Overview and review of draft 2017 Statewide Marketing Plan; next steps on Plan development	11:40 a.m 12:25 p.m. — 45 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
7.	Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting Review of final 2017 Statewide Marketing Plan Residential focus group report	12:25 - 12:30 p.m. — 5 min., Jamie Howland

Update on the rollout of online contractor portal