

Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting

Wednesday, September 20, 2017, 10:30 a.m. – 12:00 p.m. 10 Franklin Square, New Britain, CT (Hearing Room 3)

Note: location is 10 Franklin Square, Hearing Room 3

Call in number: (872) 240-3212 / Passcode: 913-549-181 Webinar link: https://global.gotomeeting.com/join/913549181

Meeting materials available at: https://app.box.com/s/8qbg7is39hmjgynkesml1y32h3ywpxtp

AGENDA

| 1. | Introduction and agenda review | 10:30 - 10:35 a.m. — 5 min., Jamie Howland |
|----|---|---|
| 2. | Review and approval of the prior meeting notes; Report on the July 2017 status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB) | 10:35 - 10:40 a.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski |
| 3. | Review of the "To Do" list from the prior meeting | 10:40 a.m 10:50 a.m. — 10 min., All |
| 4. | Public comment | 10:50 a.m. — As time is needed |
| 5. | Discussion on the budget, scope, and next steps to develop the 2018 Statewide Marketing Plan | 10:50 a.m 11:20 a.m. — 30 min., All |
| 6. | Update on 2017 Statewide Marketing Plan implementation, including plans for the fall campaign and results of the post-campaign survey | 11:20 a.m 11:40 a.m. — 20 min. Mark Grindell, Ellen Rosenthal, Violette Radomski |
| 7. | Company update on search engine optimization (SEO) work | 11:40 - 11:50 a.m. — 10 min., Cheryl Mattson |

8. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting

- Q4 Marketing calendar review
- Presentation of the final 2018 Statewide Marketing Plan
- Update on 2017 Statewide Marketing Plan, including the fall campaign and next steps with research
- Presentation by the new Search Engine Optimization (SEO) vendor on 2018 work, including framework for evaluating success
- Discussion on the marketing of lighting

11:50 - 12:00 p.m. — 10 min., Jamie Howland